Contact

3D set "Happy Birthday"

€ 5,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Je hebt vast al veel gezien voor je verjaardag al veel gezien door de jaren heen. Maar vrij zeker dat deze 3D set je nog niet onder ogen is gekomen. Die wil je meteen hebben voor je speciale dag. Of nog beter: iemand geven voor zijn of haar verjaardag!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Lijst met gasten? Check! Slingers? Check! Taart? Check! Kaarsen? Check! Wat ben je toch vergeten? Het cadeau - paniek! Gelukkig bedenk je je dat het groepscadeau door een ander is opgehaald, maar je wil toch nog wat extra's doen voor de persoon in kwestie. Iets lolligs dat voor de grootste glimlach van het jaar gaat zorgen. Dan zit je hier goed met dit 3D set 'Happy Birthday'. Ziet hij of zij normaal alleen films in 3D in de bioscoop, nu ziet je vriend of vriendin zijn of haar verjaardag in 3D- recht voor de neus. Of recht op de neus, het is maar hoe je het bekijkt. Hoe dan ook: het is net echt en daarom zo grappig. Zodra de jarige de bril opzet ziet in alle ooghoeken ''Happy Birthday'' - vast nog nooit gezien en jij naar alle waarschijnlijkheid ook niet, dus zet jij de bril ook maar even op.

Behalve een bril zit er ook een leuke kaars bij waar jullie nog de hele avond plezier van hebt. Dubbel pret dus. Als je toch al van het georganiseer bent, kun je ook nog leuke goodiebags verzorgen. En ja, daar kun je onder andere dit setje indoen: voor iedereen leuk. Ziet iedereen de woorden ''Happy Birthday'' eens op en neer dansen in plaats van dat ze het moeten zingen. Een welkome afwisseling voor iedereen. En de jarige zal deze verjaardag niet snel vergeten. Dit cadeau is geschikt voor iedere leeftijd dus wie weet vindt opa het ook wel heel erg leuk. Oma krijgt dan de kaars en opa de bril, eerlijk zullen ze alles delen. En wat dacht je van een klein speels nichtje of neefje, die wil deze bril ook meteen op - en terecht, het is ook een hartstikke leuk verjaardagsitem. En na alle feestelijkheden dient het als accessoire voor op je kamer.

Productdetails

  • Bevat:
    • 3D bril ''happy birthday''
    • Sterrenkaars in de kleur goud

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-10-28T11:38:53+00:00