Contact

Afwasborstel "koe"

€ 17,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Deze koe is een graag geziene gast in elke keuken. Door zijn inhoud kun je direct beginnen met afwassen, hij kan namelijk telkens een beetje afwasmiddel kwijt. Super handig voor het spoelen van extra vieze afwas! Super cadeautje!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Het is een van de lastigste dingen, een leuk cadeautje bedenken voor mensen die eigenlijk alles al hebben, die het helemaal goed voor elkaar lijken te hebben. Mensen die misschien net zijn verhuisd, en die je niet zo heel goed kent. Maar wie je toch een leuk en doordacht cadeautje wilt geven, niet iets dat alleen maar handig is. Maar als ze het sowieso goed kunnen gebruiken, is dat natuurlijk wel mooi meegenomen. Voor al die gevallen, is dit werkelijk het uitermate geschikte cadeautje!

Een leuke afwasborstel in de vorm van een koe, die meer blijkt te zijn dan alleen maar leuk om naar te kijken, want zelfs een handig huishoudelijk hulpje voor in de keuken blijkt te zijn! Daar zeg je zeker geen nee tegen! Misschien is het op het eerste gezicht niet helemaal duidelijk wat het cadeautje precies is, want heb je nu werkelijk een pop cadeau gedaan? Maar wanneer ze nog een keer kijken, zal de gelukkige doorhebben wat voor een leuk en handig cadeautje ze in handen hebben. Een geweldig cadeau voor iedereen, want iedereen doet toch het liefst de afwas met deze leuke afwasborstel als hulpje?! Een perfect cadeau dat nooit verkeerd over zal komen en toch heel grappig is.

Productdetails

Staande afwasborstel plus houdertje en speolmiddel (max 100 ml)

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-23T20:01:26+00:00