Contact

Anti-stress-borst

€ 5,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Na de ani-stress-worst is er nu ook de anti-stress-borst! Niet iedereen houdt er immers van om in worsten te knijpen en sommigen zullen misschien meer rust vinden in het knijpen in een borst. Nu is zomaar in iemands’ borst knijpen iets wat absoluut niet kan – dat begrijpt hopelijk iedereen wel. Maar met dit cadeautje los je dat probleem toch maar mooi vakkundig op!

Other customers bought

Productbeschrijving

Een stukje speelgoed voor volwassenen en ook nog eens een grappig middeltje tegen de stress: deze anti-stress-borst neem je in de hand wanneer je even tot rust moet komen. Een beetje knijpen, een beetje kneden en je voelt de rust vanuit je tenen terugkeren. Een cadeautje voor mannen? Ja, absoluut. Maar niet exclusief, ook vrouwen worden hier vast en zeker rustig van.

De kneedbal (of eigenlijk kneedborst dus) is gemaakt van zacht vinyl en laat zich eindeloos kneden. De borst ligt met zijn grootte van zo’n zeven centimeter precies goed in de hand, dus daarover zal je van de ontvanger van dit cadeautje zeker geen klachten krijgen.

Dit ludieke en rustgevende cadeautje is leuk om te geven op allerlei gelegenheden, maar misschien wel het best op zijn plaats als je merkt dat iemand net even wat meer gestrest is dan normaal. Heb je een collega die een grote taak in het vooruitzicht heeft of een vriend die tegen een belangrijk examen op ziet? Deze borst zorgt voor verlichting!

Productdetails

  • Anti-stress-borst
  • Inhoud: 1 anti-stress-ball
  • In de vorm van een borst
  • Knijp- en kneedbaar
  • Materiaal: zacht vinyl
  • Afmetingen: ca. 7 cm
  • Gewicht: ca. 180 gr

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-02-28T18:16:23+00:00