Contact

Barset "Caipi"

€ 39,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Met deze leuke barset haal je een Caraïbische sfeer in huis! Op jouw cocktailparty maak je zeker weten een super indruk met deze mooie glazen en shaker. Een prachtig cadeau voor elke amateur cocktail-drinker. Want de lekkerste cocktails, die maak je natuurlijk zelf!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Met deze mooie barset voor caipirinha´s tover je je eigen keuken in een handomdraai om tot een cocktailbar. Met dit cadeautje kun je eenvoudig je eigen cocktails maken. Met de robuuste houten stamper kun je heerlijk vers limoensap en citroensap produceren. En jij bepaalt helemaal zelf hoe sterk je jouw "Caipi" maakt, natuurlijk!

Dit is een superleuk cadeau voor iemand die op kamers gaat wonen, en natuurlijk voor iedereen die graag een feestje geeft. Natuurlijk is het ook prima mogelijk om in alle rust op de bank van een heerlijke cocktail te genieten. Want waarom zou je daarvoor nog de deur uit moeten? Met deze leuke set is je eigen huis voortaan de beste plek om een heerlijk drankje te nuttigen.

Wie nodig jij uit om jouw creaties te proeven? Experimenteer totdat jij de perfecte Caipirinha in elkaar hebt gedraaid, en je zult zien dat jouw feestjes de beste feestjes worden die je ooit hebt gehad! Een geweldig cadeau, waar je iedereen heel erg blij mee zult maken!

Productdetails

  • Inhoud: 2 glazen
  • Barmaat van roestvrij staal
  • Stamper van hout
  • Korte zwarte rietjes

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-09-26T11:16:29+00:00