Contact

Brievenopener met gravure

€ 14,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Verscheurde enveloppes, brieven met plooien en kreuken, vingers vol met kleine snijwondjes en kloven. Indien je jezelf herkent in dit dagelijkse tafereel of u kent iemand die altijd gek wordt wanneer hij of zij brieven moet openen, dan is het misschien tijd om deze basic brievenopener met gravure cadeau te doen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

De briefopener lijkt haast iets uit het verleden, maar niets is minder waar! Dit is een tijdloos instrument dat klasse en professionaliteit uitstraalt. Het openen van rekeningen, persoonlijke correspondentie, liefdesbrieven of zelfs reclame gebeurt vanaf nu met een kalmte en waardigheid die doen denken aan nostalgische taferelen uit het verleden.

Dit luxueuze geschenk is charmant in zijn eenvoud en vindt op elk bureau wel zijn plaatsje. Sterker nog, het zal een ware blikvanger zijn voor andere mensen die dan meewarig zullen denken over hun barbaarse briefopen-praktijken!

Dit cadeau kan je laten graveren op de greep wat alleen maar meer cachet en uitstraling verleent aan dit hebbeding. Een cadeau waar u vriend en vijand, buurman en collega, oom en tante mee verrast en wat steeds van pas komt, is het nu thuis of op het werk. Super cadeau-idee!

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2020-10-24T16:37:51+00:00