Contact

Bewegende wekker "Autoband"

€ 25,90
Incl. btw
- +
Een autoliefhebber in je vriendenkring en op zoek naar iets origineels om te geven? Het navigatiesysteem zou zeggen: 'Bestemming bereikt'. Neem nu deze stoere wekker in de vorm van een autoband. Het is er niet zomaar een: de wekker maakt het geluid van een auto en je kan zelfs schakelen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Dan denk je dat je alles op cadeaugebied wel hebt gezien, maar blijkt niets minder waar. Zie hier dit cadeau waarmee je de plank nooit misslaat bij een autoliefhebber. Een typisch cadeautje voor iemand die dag en nacht aan zijn vierwieler klust. Waarschijnlijk staat de persoon in kwestie vroeg op (ja, ook dan is deze wekker welkom!), duikt de garage in, vergeet te eten omdat hij alleen maar met zijn auto bezig is en is 's avonds nog bij zijn auto te vinden.

In plaats van het als vervelend te ervaren dat iemand zo bezig is met zijn auto, kun je hem ook prijzen om zijn passie en harde werk door dit cadeautje aan hem te presenteren naast zijn avondmaal. Wed maar dat je daarmee scoort en hij daardoor meer oog krijgt voor andere mooie dingen in zijn leven. En over een hele andere boeg: wat dacht je van die vriend die het maar niet voor elkaar schijnt te krijgen op tijd uit zijn warme bed te rollen? Die vriend waar je telkens op wacht, omdat hij zijn wekker niet heeft gehoord. Doe ‘m deze cadeau: voelt ‘ie zich én gewaardeerd door dit stoere exemplaar en doordat hij gewerkt wordt door een auto, weet ‘ie meteen hoe laat het is! Nu zijn er tegenwoordig ook genoeg dames met liefde voor auto’s dus ook voor hen is dit origineel in plaats van dat nare standaard alarmdeuntje. Dan zie je toch liever dit als je wakker wordt? Precies!

Bezorg iemand (of jezelf) een stralendere morgen en doe de persoon in kwestie een plezier met deze autowekker. Wist je trouwens dat uitzetten met de schakelknop gaat en de band beweegt? Waarheidsgetrouwer krijg je het niet. Goedemorgen!

Productdetails

  • Met bewegende banden en motorgeluid
  • Automatische versnellingspook - Wekmodus (L / N) en Demomodus
  • Afmeting: circa 15,5 x 11,5 cm
  • 3 AA-batterijen nodig (niet inbegrepen)
  • leuke verpakking

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-23T20:23:13+00:00