Contact

Bloeiende roos in glazen kubus met gravure

Vanaf € 44,90
Incl. btw
- +
Deze bloeiende roos in een glazen kubus is een sierlijk en elegant cadeau. Door de lasertechniek is de roos bijzonder getailleerd vormgegeven. Laat een boodschap op de voorzijde graveren en je hebt een fraai, persoonlijk cadeau in handen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Productbeschrijving

Op het bureau of thuis in de woonkamer op de schoorsteenmantel is deze glazen kubus met de bloeiende roos een blikvanger die de omgeving een gracieuze touch bezorgt. Door het driedimensionale effect trekt hij van alle kanten de aandacht. Nieuwsgierig komen bezoekers dichterbij om te zien hoe nauwgezet de beroemde bloem is vervaardigd.

Dit persoonlijke cadeau past perfect bij een natuurlijke roos, die na een paar dagen of misschien een week slap gaat hangen. De bloeiende tegenhanger in de fraaie kubus behoudt zijn charmante vorm en is bovendien voorzien van een paar lieve woorden. Welke woorden dat zijn, dat bepaalt degene die dit decoratieve cadeau bestelt. Met maximaal 30 tekens kun je bijvoorbeeld de geboortedatum met een naam achterlaten.

De rustgevende, moderne uitstraling van deze bloeiende roos fleurt zowel het kantoor als de kamers in huis op. Er is altijd wel een mooi plaatsje te vinden waar dit bijzondere cadeau tot zijn recht komt. Zeg het met bloemen, hoor je wel eens zeggen en die uitspraak is natuurlijk ook op dit cadeau met persoonlijke tekst volledig van toepassing!

Productdetails

  • Let op! geen speciale tekens mogelijk.

Productdetails

  • Let op! geen speciale tekens mogelijk.

Productdetails

  • Let op! geen speciale tekens mogelijk.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
Anoniem
Zeer goed

De buurvrouw was tot tranen toe geroerd toen ze het kreeg! Wij vonden het ook prachtig.

Anoniem
Zeer goed

Een uniek bijzonder mooi cadeau. Ik kocht het voor één van mijn beste vriendinnen en kon het laten personaliseren. Wat dit cadeau uniek maakt. Het resultaat is prachtig geworden. Mijn vriendin was zeer verrast en superblij!!!!

Anoniem
Zeer goed

Het product was naar verwachting.

Anonymous
Zeer goed

Een leuk en origineel cadeau. Ontvangster was er heel blij mee.

2019-11-13T06:59:21+00:00