Contact

Boekenlegger "Nijlpaard"

€ 7,90
Incl. btw
- +
Tijdens spannende achtervolgingen, romantische liefdesscènes maar ook in de wereld vol droge, wetenschappelijke informatie is de boekenlegger „nijlpaard" een trouwe kameraad. Dit extravagante diertje is niet alleen een blikvanger, hij is ook een origineel cadeau voor mama, zodat ze morgen weet op welke pagina het romantische verhaal verder gaat.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Boekenwurmen houden vast en zeker van nijlpaarden, tenminste, als je ze als boekenlegger kunt gebruiken. Deze excentrieke boekenlegger voelt zich zowel thuis in een spannende detective als in een lekker kookboek. Hij leest mee en bewaakt de plek waar de lezer het boek voorlopig voor gezien houdt. Al snel worden lezer en nijlpaard beste kameraden, want wat zou je zonder dit logge zoogdier moeten doen als je in een dikke pil van 800 pagina's niet meer weet op welke plek je de vorige keer het boek hebt dichtgeslagen?

Het fraaie aan deze boekenlegger is de vorm. Ligt het trouwe nijlpaard in een dichtgeslagen boek, dan lijkt het erop als hij in een witte zee van bladzijden drijft. Zijn kop komt nog net boven 'water', net als zijn achterlijf. Zijn muil is wijd open en alleen al daardoor is deze boekenlegger een absolute blikvanger voor ieder boek. Het is ook een heerlijke afleiding om tijdens het lezen van verplichte, saaie stof zo nu en dan een blik op het grappige dier te werpen en de gecompliceerde, Latijnse begrippen even te vergeten. Wordt het detectiveverhaal te spannend en durf je bijna niet verder te lezen, dan is een blik op de boekenlegger„nijlpaard" een mooie afleiding om weer even op adem te komen. Een leuk verjaardagscadeau in combinatie met een boek!

Productdetails

  • Materiaal: kunststof (PP)
  • Afmeting: 10 x 5 x 2 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-23T16:56:44+00:00