Contact

Bubble Wrap kostuum

€ 19,90
Incl. btw
- +
Dit geniale cadeau is dè oplossing voor alle denkbare situaties! Het pak van bubbeltjesplastic is perfect voor plezier en comfort op een feest, in de menigte, als het regent, als je je verveeld of op oncomfortabele plaatsen. Echt een hilarisch en uniek idee!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Voel je je soms breekbaar en ben je op zoek naar bescherming? Ga je wel eens op wintersport maar ben je bang om te vallen? Zou je graag een Jackass video naspelen maar dan een stuk veiliger? Ben je een carnaval fan en wil je een origineel kostuum? Voor al deze situaties en meer is het Bubble Wrap Kostuum de oplossing! Dit kostuum maakt van jou een grappig beschermd pakketje. Kijk wel uit voor vrienden die je bubbeltjes kapot willen duwen, dat zou zonde zijn!

Het kostuum bestaat uit 2 delen. Een jas met capuchon en een broek die door het elastiek in de taille praktisch en universeel is. Voor zowel mannen als vrouwen is het Bubble Wrap Kostuum een geweldig cadeau om te geven en om te krijgen. Dit kostuum garandeert talloze toepassingen en je zal het veel vaker dragen dan je denkt.

Doe het Bubble Wrap Kostuum cadeau aan een van je onhandige vrienden en plak er een geinige sticker met ‘Breekbaar’ op (niet inbegrepen). Met het Bubble Wrap Kostuum ben jij echt overal op voorbereid.

Productdetails

  • Past bijna iedereen vanwege het elastiek in de taille 
  • Pakket bestaat uit een broek en een jas met capuchon

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-10-25T19:58:58+00:00