Contact

Deegroller met boodschap

€ 34,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Met deze grappige deegroller maak je letterlijk koekjes van eigen deeg! Kies zelf wat je jouw gasten wil zeggen als ze de door jou gemaakte koekjes voorgeschoteld krijgen. De deegroller wordt geleverd met drie stukken silicone, die je over de deegroller kunt trekken. Op ieder stuk staat een andere tekst.

Other customers bought

Productbeschrijving

Zelfgemaakte koekjes of taarten smaken altijd lekkerder dan uit de fabriek. Welke vorm je de koekjes geeft, dat bepaal je natuurlijk helemaal zelf: ovaal, stervormig, rond of vierkant, er zijn talloze mogelijkheden. De échte creatieve koekjesbakker doet er nog een schepje bovenop en drukt een passende tekst in zijn lekkernijen. Met deze deegroller is dat een fluitje van een cent!

Bite me, Secret Recipe of Made with Love zijn de drie teksten waaruit je kunt kiezen. Met deze praktische keukenhulp kun je natuurlijk ook teksten in pizzadeeg of andere soorten deeg rollen. Je hebt drie stukken silicone met drie verschillende teksten tot je beschikking. De silicone trek je eenvoudig om de roller en je kunt meteen aan de slag.

De deegroller met boodschap is een passend cadeau voor de hobbykok en de liefhebbers van zelfgemaakte koekjes. Zo zorg je in een mum van tijd voor een origineel en grappig detail in de koektrommel of in het schaaltje met handmade biscuits. Een culinair cadeau wat bij bij diverse gelegenheden past.

Productdetails

  • Bevat 3 stukken silicone om over de deegroller te trekken
  • Materiaal: hout, silicone
  • 36,2 x Ø 6,2 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-23T19:46:21+00:00