Contact

Dekselhouder van silicone

€ 12,90
Incl. btw
- +

Levertijd 3-5 dagen

Als het water in de pan begint te koken wil de damp naar buiten. Dan is het raadzaam het deksel een beetje te verschuiven, maar nog beter is het om een kleine Lid Sid in te schakelen. Deze kleine helpers zijn verkrijgbaar in een set van twee en kunnen moeiteloos op de rand van de pan worden gezet. Een origineel cadeau voor hobbykoks!

Productbeschrijving

Je kent het wel, de aardappels beginnen te koken en het deksel van de pan begint te trillen. Om een niet al te grote dampwolk te laten ontstaan zet je het deksel schuin op de pan, zodat de damp kan ontsnappen. Soms schuift het deksel vanzelf weer terug of valt het juist van de pan af. Dat kun je voorkomen met behulp van de Lid Sids. Deze kleine mannetjes van silicone zijn speciaal voor dit werk opgeleid.

Hang je een Lid Sid over de rand van de pan, dan draagt hij het deksel op zijn rug terwijl hij toekijkt wat zich allemaal in de pan afspeelt. Lid Sid heeft geen moeite met de hitte. Sterker nog, hij voelt zich helemaal thuis bij dampende pannen. Deze set bestaat uit twee Lid Sids, eentje in het rood en eentje in het wit.

Voor liefhebbers van koken is de houder van het pannendeksel een handige uitkomst en bovendien een leuke blikvanger op het fornuis. De ruimte die het figuurtje laat ontstaan is precies voldoende om de stoom van het hete water adequaat te laten ontsnappen. Voor hobbykoks en liefhebbers van leuke gadgets is de set met twee houders voor een pannendeksel een leuk en passend cadeau.

Productdetails

  • Creëert een opening tussen deksel en pan
  • In rood en wit
  • Set van 2
  • Materiaal: silicone
  • 4,8 x 2,2 x 4,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2019-10-23T17:49:16+00:00