Contact

Doodskop theelepel

€ 7,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Hebben horror en thee- of koffiedrinken iets met elkaar gemeen? Jazeker, deze bijzonder fraai vormgegeven doodskop theelepel is het bewijs. Een fantastisch griezelig cadeau voor dat kleine beetje extra in het thee- of koffiekopje.

Other customers bought

Productbeschrijving

Huiveringwekkende momenten beleven tijdens een ontspannen thee-uurtje. Dat kan met het dooskop theelepeltje. Dit bijzondere exemplaar is een klein kunstwerk waarmee je niet alleen de suiker of de melk door de thee roert. Het is ook een genot om naar te kijken, vooral als je er suiker mee uit de suikerpot schept. De oogholtes en het neusgat zijn ineens omgeven door witte suiker en dat heeft een bijzonder cool effect! En als je de lepel schuin in het kopje met koffie of thee houdt, dan verdwijnen de suikerkristallen door de oogholtes weer in de suikerpot. Een griezelig, grappig moment.

In ieder geval zullen de gasten enthousiast bekijken wat voor een lepeltje ze in handen hebben en vooral hoe je ermee omgaat. Roer je ermee, dan merk je dat dit door de openingen in de lepel veel sneller gaat dan met een gebruikelijke theelepel. De doodskop theelepel is niet alleen een praktische accessoire, maar ook een stijlvolle, een beetje ondeugende en vooral artistieke hulp bij het omroeren van drankjes. Met deze doodskop theelepel is het koffieservies een bijzonder exemplaar rijker en is koffie drinken voortaan een nieuwe belevenis met onheilspellende touch. Een leuk en origineel cadeau voor alle koffie- en theefans of iedereen die gefascineerd is door het leven in de schrikwekkende onderwereld!

Productdetails

  • Materiaal: roestvrij staal
  • Afmeting: 15 x 3,2 x 1,4 cm
  • 1 lepel per verpakking

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-23T19:01:46+00:00