Contact

Eiervormer "Kip"

€ 9,90
Incl. btw
- +
Wat was er nu eerder? De kip of het ei? Geen idee, maar waarom geen ei in kipvorm? Een normaal eitje kan je nu in een handomdraai omtoveren tot een schattig kuikentje op knalgele pootjes. Dit staat geweldig op de ontbijttafel en is een leuk idee voor fingerfood op feestjes. Iedereen die houdt van leuke en lieve details op tafel zal dit kuikentje in zijn of haar hart sluiten!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Waarom zou je wachten tot Pasen? Wij vinden namelijk dat je op iedere dag van het jaar de tafel wel kunt decoreren met eieren en kuikentjes! Als jij dat ook vindt, is deze eiervormer het perfecte cadeau. Hiermee maak je namelijk ieder normaal eitje tot een schattig klein kuikentje. Ieder gekookt eitje krijgt zo een originele look! Natuurlijk is het een absolute must voor iedereen die van schattige gele kuikentjes houdt, maar ook de rest van de tafelgasten zal verrukt opkijken. Dit eitje zorgt voor een hele gezellige stemming bij het ontbijt of bij de brunch.

En hoe je nu uit een ei een kuikentje maakt? Het lijkt onmogelijk, maar het is in feite heel gemakkelijk. Nadat je het ei gekookt hebt, hoef je alleen nog maar het warme ei in de eiervormer te leggen. Vervolgens kan de vorm in koud water gelegd worden. Nu hoef je allen nog maar wat geduld te hebben en binnen een paar minuten is het schattige kuikentje klaar. Het was nog nooit zo eenvoudig een kuiken te maken. Natuurlijk moet het eitje ook op een leuke manier gepresenteerd worden. Daarom worden er nog een paar knalgele pootjes meegeleverd. Zet het kuikentje erop en klaar is jouw originele ontbijt. Nu hoef je alleen nog maar de enthousiaste reacties af te wachten. Hiermee is het het hele jaar door Pasen! Deze coole eiervormer zorgt voor een gezellige stemming en maakt van iedere gedekte tafel iets bijzonders.

Productdetails

  • Afmetingen: 7,6 x 6,3 x 5 cm
  • Inbegrepen: 2 x kuikenpootjes om het ei op te zetten 
  • Van voedselveilig polypropeen
  • Eenvoudig in gebruik

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-23T20:02:21+00:00