Contact

Fotolijst “Beertje” met gravure

€ 44,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Een uniek moment verdient een bijzondere weergave. Deze chique fotolijst is verzilverd, hoogglanzend en linksonder in de hoek voorzien van een klein beertje. Bovendien biedt dit prachtige personaliseerbare cadeau plek voor een naam en geboortedatum. Een passend cadeau-idee bij geboortes en dopen.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Een pasgeboren baby kun je niet vaak genoeg fotograferen. Hetzelfde geldt voor de kleine voor, tijdens en na de doopplechtigheid. Dat zijn momenten voor de eeuwigheid. Deze fotolijst "Beertje“ met gravure is de ideale plek voor de fraaiste foto van de kleine. De lijst is chique, modern vormgegeven en door de afbeelding van de grappige beer linksonder in de hoek absoluut uniek.

Nog unieker is de mogelijkheid om bovenaan de datum van de kleine te laten graveren. Daarnaast is in het midden van de onderste rand plek voor de naam van het kind. Als dan de bijzonder fraaie foto eenmaal is ingelijst, bezit je een blijvende herinnering in een mooie omgeving. 

Deze personaliseerbare fotolijst is hoogwaardig verzilverd en gelakt. Door een beschermend laagje is het niet nodig de lijst later steeds weer te polijsten. De afmeting voor de foto aan de binnenkant is 13 x 18 cm. Kersverse ouders zijn vast en zeker blij met dit originele cadeau, want hun baby is natuurlijk de allerliefste baby van de wereld. De fotolijst "Beertje“ met gravure kunnen trotse ouders zichzelf ook een keertje cadeau doen om hun kleine spruit op een chique manier voor het voetlicht te brengen!

Productdetails

  • Verzilverd en gelakt, beschermd tegen oxidatie
  • Voor een foto van 13 x 18 cm
  • Gravure: datum boven, naam onder
  • Om neer te zetten
  • Afmeting: 22 x 17 x 1 cm
Let op: Gepersonaliseerde producten zijn van het herroepingsrecht uitgesloten.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-23T20:55:13+00:00