Contact

Fotolijst "Mijn beste vriend“ met gravure

€ 19,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
De beste vriend in huis heeft vaak vier poten en een staart! Deze chique fotolijst „Mijn beste vriend“ is mat verzilverd en heeft fraaie afdrukken van hondenpoten in het design. Bovendien is dit een personaliseerbaar cadeau, zodat iedereen aan de persoonlijke gravure kan zien dat de hond Cesar of Doesjka heet.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Huisdieren neem je niet zomaar in huis. Ze maken deel uit van het gezin en behoren net zo goed tot de huisbewoners als de mensen. Deze fotolijst „Mijn beste vriend“ met gravure is speciaal voor de hond in huis in het leven geroepen. Dat deze verzilverde fotolijst speciaal voor hondenfoto's is bedoeld, dat zie je al meteen aan de prachtig gedetailleerd vormgegeven afdrukken van de hondenpoten. Ze bevinden zich rondom de foto, die voor deze fotolijst een afmeting van 10 x 15 cm moet hebben.

De fotolijst is een passend cadeau voor alle hondenbezitters. Je kunt dit accessoire zowel cadeau doen op de verjaardag van de hondeneigenaar alsook op de verjaardag van de hond zelf. Maar er zijn natuurlijk ook tal van andere gelegenheden voorhanden om de hond of het baasje met dit cadeau een groot plezier te doen.

Het mooiste aan deze fotolijst is dat het een personaliseerbaar cadeau is. Heb je een kennis, vriend of familielid met een hond én je hebt een fraaie foto van het dier, dan kun je deze fotolijst „Mijn beste vriend“ compleet met foto en gegraveerde naam van de hond cadeau geven. Niet alleen de eigenaar van de hond zal verrast zijn, de hond zelf ook. Volop kwispelend zal het huisdier telkens langs de fotolijst lopen en gegarandeerd blaffen van vreugde!

Productdetails

Fotolijst „Mijn beste vriend“ met gravure

  • Personaliseerbaar te graveren; geen speciale tekens
  • Mat verzilverd en beschermd tegen oxidatie
  • Met glanzende applicaties van hondenpoten
  • Voor een foto met afmeting 10 x 15 cm
  • Afmeting frame: 17 x 17,5 cm
  • Achterzijde zwart fluweel
  • Om neer te zetten of op te hangen

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-23T19:30:09+00:00