Contact

Fotolijst "Voor de beste mama"

€ 11,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Het is tijd om mama eens in het zonnetje te zetten! Deze fotolijst "Voor de beste mama" staat helemaal in het teken van de liefste mama van de wereld. Een met foto te personaliseren cadeau voor Moederdag of gewoon een keer tussendoor!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Als je erover nadenkt wat je moeder allemaal heeft gedaan om de kinderen vreugdevol op te laten groeien, dan verdient ze deze fotolijst "Voor de beste mama". Dit is een uitstekend cadeau om een keer iets terug te geven aan je moeder. Bovendien is deze fotolijst ook een manier om te laten zien hoe zeer je van je moeder houdt.

In maar liefs zes talen staat het woord "mama" geschreven. Naast de foto staan er ook nog eens drie hartjes en vele bloemetjes afgebeeld. De foto kies je natuurlijk zelf uit. Je kunt een foto nemen van mama op vakantie, mama tijdens een feestje of mama tijdens het sporten, als mama er maar op staat. Natuurlijk is het wel leuk om de allermooiste foto van mama te nemen, zodat deze fotolijst trots in de woonkamer neergezet kan worden.

Op mama's verjaardag of op Moederdag past dit originele cadeau natuurlijk het best. Het is echter ook leuk om je moeder gewoon een keer tussendoor met dit cadeau te verrassen. Zet de fotolijst 's ochtends op de ontbijttafel en de dag van je moeder kan niet meer stuk. Dit persoonlijke cadeau is een fantastische manier om je moeder zonder woorden te zeggen dat ze de beste mama van de wereld is!

Productdetails

Fotolijst "Voor de beste mama"

  • Fotolijst van hout
  • Passend bij een verticale foto van 10 x 15 cm
  • Fotolijst afmeting: 22 x 17 cm
  • Om neer te zetten
  • Opdruk "Moeder” in zes talen - Mamma, Madre, Mutter, Mum, Mère, Mãe

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-23T17:03:12+00:00