Contact

Cadeauset bij de geboorte met gravure

€ 49,90
Incl. btw
- +
Dit is absoluut een leuk verrassingspakket voor kersverse ouders! Eén van de twee verzilverde doosjes is bedoeld voor de haarlok van de baby, het andere doosje voor het eerste tandje. Dat staat ook op de doosjes vermeld, net als de naam van de kleine. De zachte en lieve teddybeer wordt samen met de doosjes in een speciale cadeaubox geleverd!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Een leuk cadeautje voor een baby, dat is niet altijd gemakkelijk te vinden. Deze chique cadeauset met gravure blinkt echter uit door originaliteit en is bovendien zeer persoonlijk. 'My First Tooth' staat er op het elegante doosje, gevolgd door de naam. Hier komt dus het tandje in te liggen. De haarlok kan worden opgeborgen in het doosje met het opschrift 'My First Curl', eveneens gevolgd door de naam.

Natuurlijk zijn het in het begin vooral de ouders die erg blij zijn met de fraaie doosjes. De kleine zelf zal pas op latere leeftijd nostalgische gevoelens krijgen bij het zien van de eerste haarlok en het eerste tandje. Om de baby ook een plezier te doen wordt de mooie, witte teddybeer met strikje meegeleverd. Daarmee kan de kleine heerlijk spelen en knuffelen, terwijl de ouders van de ronde, elegante doosjes genieten.

Deze set is niet alleen bijzonder geschikt voor de ouders van pasgeboren baby's, maar ook bij de doop of de eerste verjaardag van een kind komt dit personaliseerbare cadeau goed van pas. Gezien de feestelijke aanleiding worden de doosjes en de teddybeer in een mooie cadeaubox verpakt. Schenk de ouders en de kleine een mooi aandenken voor nu en voor later!

Productdetails

  • Verzilverd doosje 'My First Tooth', personaliseerbaar te graveren met naam (geen speciale tekens)
  • Verzilverd doosje 'My First Curl', personaliseerbaar te graveren met naam (geen speciale tekens)
  • Elk Ø 4 x 1,5 cm
  • Pluchen teddybeer, 100% polyester (11 x 5,5 x 10 cm)

Verpakt in cadeaubox

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-23T20:43:02+00:00