Contact

Halter lepel – ontbijten als een kampioen

€ 9,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Hup uit bed, tijd voor wat lichamelijke inspanning! Deze lepel is perfect voor de portie muesli op de vroege ochtend of juist voor de dagelijkse portie ijs bij het ontbijt. Met deze originele lepel met halter-design wordt de fitnessfactor 's ochtends direct wat verhoogd. Een grappig cadeau-idee met een knipoog voor fanatieke sporters of toekomstige kampioenen!

Other customers bought

Productbeschrijving

Echte kampioenen hebben voor een succesvolle en zegevierende start van de dag natuurlijk een goed en krachtig ontbijt nodig. De ideale aanvulling van jouw ochtendritueel heb je met deze originele halter-lepel absoluut gevonden. Even wat rekken en strekken en je kan beginnen met een flinke dosis ochtendgymnastiek, want lichaamsoefeningen op de vroege ochtend zijn erg belangrijk voor toekomstige kampioenen.

Juist de herhalingen van de oefeningen zijn daarbij zeer effectief om fit de dag te beginnen. Dus neem de lepel in je hand. Naar beneden en weer omhoog! Herhaal deze oefening tot de schaal met muesli of fruit leeg is. Na deze oefeningen voel je je meteen een heel ander mens. Een perfecte start van de dag! Komt jouw partner 's ochtends ook zo slecht en moeizaam uit bed? Leg dan dit grappige kleinigheidje eens 's ochtends naast zijn ontbijt op tafel. Grote kans dat op zijn slaperige gezicht al heel snel een lach verschijnt, die de hele dag niet meer zal verdwijnen. Want wie kan nu een ochtendhumeur hebben als je op zo'n leuke manier je dag kan beginnen?

Het is daarmee ook een leuke verrassing voor je aardige collega, je fanatieke broer of vriendin. Zij zullen vanaf nu met een ander humeur opstaan. Een praktisch en tegelijkertijd opvallend cadeau-idee voor iedereen die het leven met een knipoog opvat.

Productdetails

Hantel-Löffel - Frühstücken wie ein Champ

  • Löffel mit Hantel am Stielende
  • Verpackungsgröße: 275 x 275 x 15 mm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-23T16:44:31+00:00