Contact

Hart fotolijst

€ 9,90
Incl. btw
- +
Een romantisch moment, vlinders in de buik en hartstochtelijk verliefd. Een foto die aan deze eigenschappen voldoet verdient absoluut een plaatsje in deze hart fotolijst. Zoek een oude foto van de tortelduifjes en geef die samen met deze hart fotolijst, dan heb je een perfect cadeau voor de bruiloft of het huwelijksfeest!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Het hart op de goede plek hangen. Dat geldt voor deze fraaie fotolijst die vraagt om een foto van een hartstochtelijk bruidspaar, een pas verliefd stelletje of van twee mensen die zojuist met elkaar zijn verloofd. Maar denk ook eens aan die prachtige huwelijksfoto, de kus op het Spaanse strand of de foto van het romantische etentje in dat chique restaurant, het zijn allemaal beelden en momentopnames die in aanmerking komen voor een plekje in deze hart fotolijst.

Heb je nog oude foto's van vrienden in je bezit, dan is het natuurlijk leuk om de man en de vrouw die binnenkort hun zilveren huwelijk vieren te verrassen met een compilatiefoto uit de tijd dat ze nog jong waren. Daarmee heb je een persoonlijk en origineel cadeau waar het zilveren bruidspaar nog lang van zal genieten. Natuurlijk kan het ook een dier zijn dat de volle aandacht verdient en waar ieders hart naar uitgaat. De hond, de kat of de papegaai, deze hart fotolijst is een plek voor mens en dier. Een fraai cadeau-idee voor een bruiloft, maar ook als teken van liefde met daarbij een passende foto kan dit cadeau iemand in zijn of haar hart raken!

Productdetails

  • Afmetingen ca. 30 x 28,5 cm
  • Voor foto's met de afmetingen 19 x 19 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-01-26T05:17:21+00:00