Contact

Helemaal wit – hartjes fotolijst

€ 21,90
Incl. btw
- +
Een perfect cadeau voor de huwelijksfoto of de foto waarop je vriend of vriendin er het allerleukst uitziet. Deze metalen hartjes fotolijst “helemaal wit” is de ideale fotolijst voor foto's die met liefde te maken hebben. Een romantisch cadeau voor een mooie herinnering aan hem of haar!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Een staand formaat foto is verplicht bij deze fotolijst, de rest is absoluut vrij om in te vullen. De romantische hartjes verraden echter al dat hier liefde in het spel is. Door de kleuren wit en zilver komt de foto van de geliefde nog fraaier uit de verf.

Het grote voordeel van deze fotolijst is dat hij helemaal in het wit is uitgevoerd. Daardoor past de fotolijst in zowel woningen met een modern interieur maar ook in bont gekleurde kamers springt de romantische fotolijst in het oog. Ook de vorm van de lijst is solide en zonder veel tierelantijntjes gemaakt. Alleen de verschillende hartjes onderscheiden de fotolijst van andere fotolijsten, maar dat is nu juist de bedoeling!

Zorg dat je vriend of vriendin er altijd liefdevol uitziet met de hartjes fotolijst. De foto ziet er in deze omgeving veel sprankelender uit dan in een doorsnee foto-album. Wees trots op hem of haar en plaats een prachtige foto in deze originele, liefdevolle fotolijst. Daarmee is de foto meteen omgetoverd tot een leuk decoratieobject dat je in iedere kamer kunt neerzetten. Verras je lieve vriend of vriendin, je echtgenoot of echtgenote met dit elegante cadeau!

Productdetails

Helemaal wit – hartjes fotolijst

  • Metalen frame met hartmotieven van verschillende afmeting
  • Kleuren: wit en zilver
  • Past bij de afmeting 10 x 15 cm (verticaal)
  • Om neer te zetten

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-23T11:54:06+00:00