Contact

Huwelijkskaars "Mr. & Mrs.” met naam

€ 14,90
(€ 22,92 / kg) Incl. btw
- +

Levertijd 3-5 dagen

Is er een huwelijk in aantocht? Dat is altijd een goede gelegenheid om een persoonlijk cadeautje te geven. Zoals deze kaars, waarop je de (achter)naam van het pasgetrouwde stel kunt laten drukken. Mr. & Mrs. Jansen staat er dan op te lezen. Met hartjes natuurlijk, want die kunnen bij een huwelijk niet ontbreken.

* Verplichte velden

€ 14,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Als er iemand in je familie of vriendenkring gaat trouwen dan wens je het verse bruidspaar natuurlijk alle warmte toe. En als je dat ergens mee kunt zeggen dan is het wel met dit symbolische cadeautje. En omdat je het ook nog eens kunt laten personaliseren is het extra leuk.

De kaars heeft een brandduur van maar liefst 84 uur. Dat is misschien kort voor een huwelijk, maar voor een kaars toch best lang. Het is dan natuurlijk ook wel de bedoeling dat het huwelijk heel veel langer mee gaat dan de kaars – maar dat spreekt voor zich.

Hoe dan ook is deze kaars een leuke manier om een bruidspaar te verrassen met een persoonlijk geschenk. Een symbolisch cadeautje en een warm gebaar, waarmee het bruidspaar vele gelukkige uren samen kan doorbrengen bij een romantisch kaarslicht.

Productdetails

  • Witte kaars
  • Met Mr. & Mrs.-opdruk en hartjes
  • Met persoonlijke naamopdruk (max. 15 tekens, geen speciale tekens mogelijk)
  • Brandduur: ca. 84 uur
  • Afmetingen: Ø 7 cm, hoogte 20 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-05-26T13:39:22+00:00