Contact

Scratch Map de luxe – reisformaat

€ 29,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Wie reislustig is ingesteld en ook weet waar welke landen in de wereld liggen, zal blij zijn met dit speciale cadeau. De kras wereldkaart de luxe in reisformaat toont de wereld in goud, maar brengt door te krassen kleurrijk in beeld welke landen je al hebt bezocht. Een origineel cadeau-idee voor reisliefhebbers en globetrotters.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Goudkleurige landen op een matte, zwarte achtergrond, zo ziet de wereld er op de Scratch Map de luxe in reisformaat uit. Achter de landen in de goudkleurige continenten verbergen zich kleurrijke landschappen die deze wereldkaart er alleen nog maar mooier op maken. Met een muntje kras je het land weg waar je al eens op bezoek bent geweest. Niet alleen jij, maar ook je vrienden zien meteen welke reisdoelen er nog in het verschiet liggen om werkelijk de hele wereld gezien te hebben. Ook is duidelijk te zien welk landen je ondertussen al hebt bezocht.

Onderaan de kaart bevindt zich ook veel interessante informatie die pas na het krassen zichtbaar wordt. Deze bijzondere wereldkaart heeft een handig reisformaat en bovendien een handige en fraai vormgegeven koker als verpakking. Hij is niet alleen een blikvanger, maar ook een aanleiding voor interessante gesprekken over verre landen en de reismogelijkheden vandaan de dag. De kaart kan eenvoudig in een kamer worden opgehangen, zodat in een oogopslag duidelijk is welke landen er eventueel nog op het programma staan. Komen gasten herhaaldelijk op bezoek, dan is het natuurlijk leuk en interessant om te zien of de kras wereldkaart de luxe in de tussentijd andere kleuren heeft aangenomen. Een cadeautip voor de reisliefhebber!

Productdetails

  • Matzwarte achtergrond
  • Goudkleurig oppervlak om te krassen
  • Gedetailleerde kaart inclusief eilanden
  • Veel informatie op de onderste rand
  • Materiaal: papier met een laagje
  • Afmeting: 42 x 29,7 x 0,1 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-23T18:08:45+00:00