Contact

Magnetische hartpuzzel met foto

€ 12,90
Incl. btw
- +
Een subliem cadeau voor tortelduifjes en speelvogels. Verras je partner door een romantisch foto van jullie beiden te laten afdrukken op deze magnetische puzzel in hartvorm. Moest je dan toch eens ruzie hebben, kan je meteen de stukjes terug in elkaar steken. Een liefdevol geschenk, warm aanbevolen door de redactie!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Hou je niet zo van kleffe of zeemzoet cadeaus, dan is deze magnetische puzzel misschien wel iets voor jou. De hartvorm maakt wel duidelijk dat je hem of haar nog steeds graag ziet. De ontvanger zal niet weten hoe te reageren wanneer plotseling dat liefdevolle portret van jullie beide tevoorschijn wordt getoverd. Dit cadeau is natuurlijk niet alleen voor koppeltjes, ook voor gezinnen en families is dit een absolute hit!

Het originele aan deze puzzel is dat hij magnetisch is, je kan hem natuurlijk gewoon op tafel in elkaar leggen, maar je kan er achteraf voor kiezen om hem in te lijsten of bijvoorbeeld op de frigo te hangen. Elke keer je de koelkast dan open doet wordt je herinnert aan dat plezante en lieve geschenk en zal je hartje smelten. Best de koelkastdeur snel terug dicht doen dan, of alles begint daar ook te smelten…

Productdetails

  • Afmetingen: 255 x 210 mm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-10-29T21:04:11+00:00