Contact

Medaille uitsteekvormpjes

€ 15,90
Incl. btw
- +
Eerst krijg je natuurlijk een medaille omgehangen en daarna kan het “koek happen” beginnen. Deze uitsteekvormpjes voor koekjes in medaille-design worden ook nog eens met 3 feestelijke bandjes geleverd. Zo kan bij een volgend kinderfeestje, bedrijfsuitje of familiedag de winnaar op een grappige manier bekroond worden. Een cadeau-idee voor kampioenen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Hoe kan je echte kampioenen en winnaars op een bijzondere manier onderscheiden? Misschien wel met een medaille, maar die moet natuurlijk wel heel origineel zijn. Daarom zijn deze uitsteekvormpjes voor medailles echt een goed idee! Nu kan je eindelijke dierbare personen een welverdiende medaille overhandigen, voor welke reden dan ook! De medaille kunnen deze personen ook nog eens echt om hun nek hangen. En nog beter: aansluitend kan de medaille ook nog eens lekker opgegeten worden.

Bijna alles wat je nodig hebt om deze leuke medailles te maken, is in de bakset inbegrepen: de uitsteekvormpjes, 3 stempels en 3 prachtige lintjes om de medailles om de nek te kunnen hangen. Bij de stempels heb je dus de keuze uit 3 verschillende opdrukken: ''Champ'', ''Super'' of ''1''. Nu hoef je eigenlijk alleen nog een lekker recept voor de koekjes uit te zoeken. Zelfs de gaatjes om het lint door heen te halen, is al in de set inbegrepen!

Hiermee geef je bijzondere mensen een wel heel bijzonder persoonlijk cadeau. Bakplezier wordt hierdoor alleen nog maar vergroot. En een ding is zeker: de medailles zullen letterlijk en figuurlijk bij iedereen – groot en klein – in de smaak vallen. Bovendien zijn ze leuk voor iedere gelegenheid. Tijdens een kinderfeestje is het leuk alle kinderen bij verschillende spelletjes lekkere medailles te overhandigen. Natuurlijk vinden ook volwassenen het leuk om zo'n onderscheiding te krijgen. Je kunt ze geven als beloning voor het winnen van een toernooi of als prijs tijdens een spelletjesavond. De winnaars zullen de medaille met trots omhangen – en vervolgens oppeuzelen.

Productdetails

  • Set bevat:
    • Een uitsteekvormpje voor koekjes (diameter: 9 cm)
    • 3 koekjesstempels 
    • 3 linten

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-23T09:55:03+00:00