Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Of Drag & Drop
  Quality of selected imagel

  Mok met paasopdruk

  € 12,90
  Incl. btw
  DHL Express mogelijk
  - +

  Levertijd 3-5 dagen

  We hebben veel verschillende soorten mokken in het aanbod, maar dit is er eentje voor liefhebbers van zwart en wit… en van Pasen! Deze beker heeft namelijk een echte paasopdruk, met de paashaas en zijn lange oren en een mooie wens en personaliseerbare opdruk.

  * Verplichte velden

  € 12,90

  Other customers bought

  Productbeschrijving

  p style="text-align: justify;">Chocolade-eieren zijn lekker en heel erg leuk om in de tuin te zoeken op Pasen, maar ze zijn ook zo weer op en dan zit je daar. Dit cadeau is veel duurzamer dan snoep en chocolade en beter voor de lijn! De paashaas staat er in contour op in het zwart en hij heeft een ei met een mooie strik bij zich. Aan de andere kant heb je een welgemeende paaswens en daaronder is er ruimte voor een naam naar keuze of een korte wens, je hebt 20 tekens om je uit te leven.

  “Liefste Iona” of Love Toon” zijn twee mogelijkheden, maar de keuze is volledig aan jou. “Nood breekt wet” kan natuurlijk ook, maar dat slaat helemaal nergens op! Ideaal cadeau voor de liefhebber van warme dranken of voor onnozelaars die graag water of frisdrank uit een mok drinken. Let er wel op dat je hem niet in de vaatwasser zet, want daar kan deze mok niet tegen!

  Productdetails

  • Materiaal: Keramiek
  • Afmetingen: diameter 8 cm, hoogte 9,5 cm
  • Persoonlijk bedrukbaar met maximaal 20 tekens
  • Let op: mok is niet geschikt voor de vaatwasser

  Productbeoordelingen

  Schrijf een review
  2020-11-23T20:58:46+00:00