Contact

Nootjesvoorraad voor eekhoorntjes

€ 34,90
(€ 43,63 / kg) Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Dit eekhoorntje heeft erg zijn best gedaan. Alle nootjes zijn verzameld in deze leuke doos, hij is helemaal klaar voor de koude wintermaanden. Met een super leuke notenkraker, het perfecte cadeautje voor bij de open haard. Leuk voor tijdens en na de feestdagen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit lieve knaagdiertje is helemaal klaar voor de winter. Lang heeft zij alle nootjes opgespaard en niet zoals andere jaren verborgen in de tuin zodat ze niet meer weet waar ze ze terug kan vinden. Nee, ze heeft ze speciaal in een mooie luxe cadeauverpakking gestopt, een mooie zwarte doos waar zeker 800 gram nootjes van allerlei soorten in zitten. En samen met een leuke notenkraker in de vorm van een eekhoorntje kan de ontvanger van dit mooie cadeau direct zijn gang gaan. Want wat is er leuker en gezelliger dan 's avonds samen een handje nootjes te kraken terwijl je op de bank zit, genietend van de open haard of een leuke film op televisie. Met deze mooie doos heb je bovendien een prachtige accessoire voor in je woonkamer.

Een prachtig cadeau voor iedereen die wellicht een hard omhulsel hebben, maar een hele zachte en lieve kern. Een mooi cadeautje voor de feestdagen, of zomaar tussendoor. Een notenkraker die je jarenlang met plezier zult gebruiken, in een leuke vormgeving die iedereen zal bevallen. Een leuk cadeau ook voor families of wanneer een stel net is gaan samenwonen. Ook leuk voor verjaardagen en speciale gelegenheden. Een stijlvol cadeau, in mooie verpakking zodat je het niet meer in hoeft te pakken!

Productdetails

  • 800 g noten (walnoten, hazelnoten, amandelen en pecannoten) in de doos
  • Herkomst: Zuid-Afrika
  • Niet voor mensen met noten allergie
  • Bewaren: koel en droog
  • Producent: Römer Wein und Sekt GmbH, D-56841 Traben-Trarbach, Duitsland

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-10-29T20:41:58+00:00