Contact
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Nieuwe tekst toevoegen
Arial
  • Maximale afbeeldingsgroote: 10MB
  • Toegestane bestandstypes: gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Of Drag & Drop
  Quality of selected imagel

  Olifantenmok met namen en lepeltje

  € 16,90
  Incl. btw
  DHL Express mogelijk
  - +

  Levertijd 3-5 dagen

  Deze olifantenmok is niet alleen schattig om te zien maar ook nog eens superhandig! Je kunt de drie olifantjes de namen geven van je gezin, je vriendengroep of je kinderen en iedereen zal weten wie de eigenaar is! Zo grijp je dus nooit meer mis wanneer je op zoek bent naar een mok om een kopje koffie of thee in te schenken. Een superleuk en persoonlijk cadeau!
  € 16,90

  Other customers bought

  Productbeschrijving

  Iedereen die van koffie en thee houdt, heeft een favoriete mok. Je kan er tien hebben, maar één is je lievelingsexemplaar. Waarom dat is, kan je niet verklaren. Drinkt hij zo lekker? Houdt hij bijzonder lekker vast? Kan er veel in? Is het een kleur waardoor je je thuis voelt? Je hebt geen idee, maar het is nu eenmaal zo. Deze mok heeft zeker lievelingsmok-potentie: Blauw – altijd een goede kleur, schattig- want olifantjes, handig - er zit een eigen lepeltje bij én je eigen naam kan er op! Hoe ideaal voor op kantoor, waar alle mokken altijd en eeuwig door elkaar worden gebruikt?

  Hoe vaak heb je het wel niet meegemaakt ´s ochtends: zin in dat fijne eerste kopje koffie, maar de mok waaruit je altijd drinkt is onvindbaar. Je schenkt dan maar in een andere kop, maar wordt er stiekem toch een beetje chagrijnig van. Helemaal als je ´m in de loop van de dag op iemand anders zijn of haar bureau ziet staan. Met deze mok is dat verleden tijd. Je laat je naam erop drukken, of die van je partner en je kinderen en je hebt nooit meer gedoe! Je kunt de mok natuurlijk ook cadeau doen aan die collega die altijd per ongeluk jouw mok pakt. Naam erop en klaar!

  Kortom: dit is een heel goed cadeau. Of je de mok nu aan je collega of moeder geeft – iedereen heeft graag een leuke mok. Wordt er niet uit gedronken? Dan zet je ´m neer voor de leuk!

  Productdetails

  Olifantenmok met namen en lepeltje
  • Plaats voor 3 namen (deze komen boven de drie olifantjes)
  • Let op: geen speciale leestekens - deze kunnen niet gedrukt worden
  • Materiaal: keramiek 
  • Afmetingen: hoogte ca. 10,5 cm, Ø ca. 8 cm inclusief lepel

  Productbeoordelingen

  Schrijf een review
  2020-01-19T11:11:23+00:00