Contact

Oorbellen van edelstaal en met zirkoniumsteen

€ 14,90
Incl. btw
- +
De schoonheid zit hem in de glans: Deze oorbellen overtuigen met een eenvoudig design zonder poespas. De sierlijke en minimalistische vormgeving zorgt ervoor dat het pronkstuk van deze oorbellen, een glanzend zirkoniumkristal, perfect naar voren komt.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Een sieraad voor de vrouw van de wereld. Met deze oorbellen, die zijn gemaakt van hoogwaardig edelstaal en zijn belegd met een fonkelend zirkoniumkristal, geef je een vrouw naar keuze een mooi modern modeaccessoire cadeau.

De lichte zilverkleurige oorbellen vallen op door eenvoud. Het stijlvolle van dit design zit hem juist in het feit dat het ontwerp weinig tierelantijntjes laat zien. De glad afgewerkte oorbellen vestigen op die manier alle aandacht op het midden: Het zirkoniumkristal.

Dit sierlijke middenstuk trekt dan ook alle aandacht naar zich toe. Dat is niet gek, want zirkonium benadert de eigenschappen van diamant op bijna niet te onderscheiden wijze. Een cadeautje met veel shine dus, deze gave oorbellen.

Productdetails

Oorbellen van edelstaal en met zirkoniumsteen Merk: Unique Materiaal: edelstaal Gepolijst oppervlak Met zirkoniumkristal Grootte: 22,0 x 8,0 x 5,6 mm Gewicht 3,5 gr

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-10-25T19:44:33+00:00