Contact

Pizzasnijder "Scoot"

Vanaf € 19,90
Incl. btw
- +
Liefhebbers van pizza's en sandwiches houden van deze pizzasnijder. Hij ligt goed in de hand en snijdt bijzonder gemakkelijk brood en pizza's in heerlijke stukken. De pizzasnijder "Scoot" is een passend cadeau voor de echte pizzaliefhebbers.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Productbeschrijving

Voor taart, belegde broodjes en pizza's draait hij zijn hand niet om. Deze pizzasnijder is een ideaal hulpmiddel dat in geen enkele keuken mag ontbreken. Hij ligt heerlijk makkelijk in de hand en snijdt probleemloos je pizza in een paar verrukkelijke slices. Ook sandwiches snijden is met de Scoot pizzasnijder een fluitje van een cent. Liggen de twee boterhammen eenmaal goed op elkaar en is het beleg in voldoende mate aanwezig, dan snijdt de Scoot pizzasnijder de boterhammen in één keer schuin doormidden. Voilà, daar zijn de sandwiches al, klaar om opgediend te worden.

Deze handige en handzame keukenhulp is binnen no-time klaar om aan het werk te gaan. Het mes wordt beschermd door een plastic afdekking, die met een druk op de knop opzij schuift. Na gebruik kan de praktische pizzasnijder eenvoudig in de vaatwasmachine worden afgewassen. Het grote voordeel is dat je hem vanwege zijn compacte afmeting eenvoudig opbergt en met evenveel gemak meeneemt naar een pizza-etentje in de tuin of het park.

Dit praktische cadeau voor de hobbykok of pizzabakker snijdt soepeler en makkelijker dan de gemiddelde pizzasnijder. Een leuk cadeau-idee voor een housewarmingfeestje of verjaardag.

Productdetails

Größe: 11 x 10.5 x 2.5 cm
Farbe: Grau

Productdetails

Größe: 11 x 10.5 x 2.5 cm
Farbe: Grün

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2019-10-18T15:52:14+00:00