Contact

Presse-papier met gravure

Vanaf € 24,90
Incl. btw
- +
Deze presse-papier is een eyecatcher op elk bureau, zowel thuis als op het werk, en door middel van de persoonlijke gravure is dit echt een stijlvol en nuttig cadeau. Een prachtige herinnering om op de schrijftafel te hebben staan, waar je jaren en jaren plezier aan beleeft.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Papierwerk is iets voor alle seizoen en wanneer je dan in de zomer je brieven sorteert met het raam open om een briesje binnen te laten zal je zien dat alles meteen in het rond begint te waaien en terug overhoop ligt. Je kan je raam wel toehouden, maar met een ventilator heb je natuurlijk hetzelfde probleem. Maar dat zijn niet de enige mogelijkheden, want wanneer iemand vol enthousiasme de deur openzwaait kan je er van op aan dat je op je knieën alles terug kan sorteren.

Het is precies voor die redenen dat destijds de presse-papier is uitgevonden, een stijlvolle en elegante oplossing voor al je fladdergraag papierwerk. Misschien is het met de intrede van email wat uit de mode geraakt, maar de papierhouder is tegenwoordig aan een sterke opmars bezig.

Dit prachtexemplaar kan je ook nog eens laten graveren, zodat al je persoonlijke correspondentie op zijn plaats wordt gehouden door een gepersonaliseerd object. Ideaal cadeau voor collega’s, tijdens jubilea of wanneer iemand een nieuwe job heeft gevonden.

Productdetails

  • Verkrijgbaar in verschillende designs

Productdetails

  • Design 1

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2020-11-23T14:43:29+00:00