Contact

Presse-papier met magneten en gravure

€ 19,90
Incl. btw
- +

Levertijd 3-5 dagen

Je ziet het misschien niet direct, maar dit cadeautje heeft meerdere functies in één. Het is een bureau-accessoire dat je op papieren kunt zetten om ze bij elkaar te houden, een decoratief item voor op kantoor of thuis en een stukje speelgoed waar je even wat afleiding in kunt vinden wanneer dat nodig is. Met de persoonlijke gravure is dit cadeau zeer geschikt voor vrienden en collega's.

* Verplichte velden

€ 19,90

Productbeschrijving

Dit cadeautje is ideaal voor jubilea, verjaardagen en andere mijlpalen die gevierd moeten worden. In een zelfgekozen gravure kun je een eigen tekst kwijt, bijvoorbeeld de naam van een vriend of collega, of van een evenement of gebeurtenis. Daarnaast is er ook ruimte voor een datum.

Het cadeau zelf is een decoratiestuk dat meerdere functies heeft. In de eerste instantie is het een presse-papier die kan worden gebruikt om papieren bij elkaar te houden. Soms werk je immers graag met het raam open en als er dan wat wind staat, vliegen al je notities ineens weg. Met dit item gebeurt dat niet langer. Het leukste aan deze presse-papier is dat je met de magnetische mannetjes kunt spelen. Door ze te stapelen en op staafjes te laten balanceren kun je even wat afleiding van je werk zoeken. Pas wel op dat je niet teveel wordt afgeleid en je werk niet afkrijgt!

Bovenal staat dit cadeautje natuurlijk ook decoratief zijn mannetje. Met een afmeting van 9 x 9 x 2,5 centimeter is deze magnetische rots met gravure een praktisch en speels cadeautje voor op elk bureau.

Productdetails

  • Kan worden gegraveerd (geen speciale tekens mogelijk)
  • Met magnetische mannetjes en staafjes
  • Als decoratie en ter ontspanning
  • Materialen: kunststof en metaal
  • Afmetingen: 9 x 9 x 2,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2019-10-23T17:10:30+00:00