Contact

Set van 6 bieronderzetters uit kurk

Vanaf € 14,90
Incl. btw
- +
Heel erg leuke attentie voor iedereen die graag omringt is door vrienden. Met deze set gegraveerde kurken onderzetters presenteer je een glas bier of andere dranken steeds met een persoonlijk accent. Ideaal cadeau om wat schwung te geven aan een vrijgezellenfeest of om aan goede vrienden cadeau te doen!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Niets zo aangenaam als met een grote groep tafelen of gezellig met een bende wat drinken in het salon. Wat het nog beter maakt is dat je je geen zorgen hoeft te maken over vlekken of kringen op de tafel achteraf, want met deze set van 6 onderzetters uit kurk is je tafel in stijl beschermd en kan je zorgeloos genieten van het gezelschap.

Een natuurproduct is ook altijd graag gegeven en gekregen en wat dat betreft zit je met deze kurken bierviltjes helemaal goed. Je hebt de keuze uit enkele mooie ontwerpen die soms doen denken aan het design van een bieretiket. Er zitten 6 bieronderzetters in een set en daarbovenop kan je ook nog eens de naam van de ontvanger laten graveren, zodat dit cadeau een heel persoonlijke touch krijgt!

De kurken onderzetters zijn ideaal voor bierglazen, maar je kan er natuurlijk elk soort drankje op kwijt. Liefst de favoriete drank van diegene die dit originele en nuttige cadeau mag ontvangen, natuurlijk. Een geschenk waar je iedereen een plezier mee doet en een geslaagde avond garandeert!

Productdetails

  • Levering: Set van 6 onderzetters
  • Afmeting: Diameter 10 cm
  • Eigenschappen:
  • Afhankelijk van het ontwerp 8 of 10 beschikbare tekens voor de print
  • Opmerking: 
  • Gelieve geen speciale tekens te gebruiken!
  • Aangezien dit een natuurproduct is, kunnen de gravures onregelmatig uitvallen.

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-10-28T12:14:58+00:00