Contact

Sleutelhanger "autosleutel“ met pen en licht

Vanaf € 4,90
Incl. btw
- +
Sinds wanneer rij jij in een auto? Aan deze sleutelhanger lijkt echt een autosleutel te hangen, maar druk je op de knop, dan schiet er een pen uit, eentje om mee te schrijven! Met het tweede knopje activeer je het LED-lampje. Een origineel cadeau voor wie graag een auto zou willen hebben!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Op een moderne autosleutel zit een knopje om de sleutel zelf naar buiten te klappen. Iedereen heeft wel een keer zo'n sleutel gezien. Deze sleutelhanger ziet er bedriegelijk echt uit, zeker als je op het knopje drukt. 'Dan haal ik maar de auto' kun je zeggen en vervolgens op het knopje drukken. Iedereen denkt dat je nu naar de auto loopt, maar je haalt een stuk papier tevoorschijn en tekent met deze sleutelhanger een auto!

Natuurlijk heb je de lachers op je hand bij zo'n actie. Behalve als blikvanger in gezelschap is deze sleutelhanger ook gewoon zeer praktisch om altijd bij de hand te hebben. Een korte notitie, een idee wat je opeens te binnen schiet, je schrijft het nu meteen op. Daarnaast is het LED-lampje handig om het sleutelgat te vinden van je fiets of de huisdeur.

Dit is een passend verjaardagscadeau voor iemand die 18 jaar wordt. Je kunt er als grapje bij zeggen 'hij staat om de hoek, voor de deur was geen parkeerplaats meer vrij.' Voor jongeren die nog geen rijbewijs hebben is deze sleutelhanger "autosleutel“ met pen en licht een cool cadeau. Ze kunnen hiermee alvast oefenen hoe het is om dagelijks een autosleutel bij je te dragen.

Productdetails

Sleutelhanger "autosleutel“ met pen en licht

  • Zilverkleurig of donkergrijs
  • Twee knoppen voor balpen en LED-lampje
  • Afmetingen: 6,5 x 3,8 x 1,5 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-07-12T00:03:20+00:00