Contact

Sleutelrek "Equalizer"

€ 21,90
Incl. btw
- +
Pump up the volume! Bassen en hoge tonen klinken als je oog in oog staat met dit sleutelrek „equalizer“, dat je eerder in een muziekstudio verwacht. Een perfect cadeau voor de muziekliefhebber en degene die altijd zijn sleutels kwijt is!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Dit sleutelrek in de vorm van een toonregelaar is bijzonder cool. De zes verschillende schuifknoppen kunnen net je als bij een echte equalizer heen en weer schuiven. Door de ingebouwde magneten achter de rode regelknoppen blijven de sleutels op hun plaats. Wie een beetje verstand van tonen en klanken heeft, die hangt de verschillende sleutels naar kleur op, naar klankkleur wel te verstaan! Met een handig ezelsbruggetje geef je de sleutel van de kelder bijvoorbeeld een lage bastoon. Die ruimte bevindt zich immers zeer laag. Met een beetje fantasie associeer je bij de fietssleutel iets met luchtfietserij en dus krijgt hij een hoge toon toebedeeld. Op die manier mix je met dit coole sleutelrek alle sleutels door elkaar en je behoud toch het overzicht.

Natuurlijk is dit sleutelrek een perfect geschenk voor de mensen in een muziekstudio, maar ook in tal van andere ruimtes is dit handige gebruiksvoorwerp een absoluut highlight. Sleutels hangen van nu af aan niet meer bungelend aan een bos, noch liggen ze chaotisch door elkaar in een schaal met knopen en munten. Vanaf nu hangen ze altijd op de juiste frequentie en dat klinkt goed in de oren van al degenen die in het verleden hopeloos op zoek waren naar juiste sleutel.

Productdetails

  • Materiaal: ABS, metaal
  • Afmeting: 26 x 18 x 1,55 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2020-11-23T21:06:34+00:00