Contact

Stertrofee met persoonlijke gravure

€ 34,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

De beste, de mooiste, de liefste! Met dit cadeau toon je de belangrijkste mensen in je leven dat zij voor jou een ster zijn. Of je nu de liefste moeder hebt, de slimste broer of de grappigste opa, met deze trofee laat je op een grappige en persoonlijke wijze zien dat jij zijn of haar talenten en eigenschappen bijzonder waardeert.

€ 34,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze trofee in de vorm van een ster is een ideaal cadeau om iemand fijn mee in het zonnetje te zetten. En wat is er een mooier cadeau dan een compliment? Met dit liefdevolle gebaar zet je een compliment extra kracht bij in de vorm van een tastbare herinnering.

De goudkleurige trofee heeft een strak design met een mooi vormgegeven metalen ster op een zwarte sokkel in marmerlook. Op die sokkel zit een metalen plaatje met ruimte voor een gravure van twee keer twintig tekens. Hiermee kun je de trofee voorzien van een persoonlijke tekst voor degene die jij een podiumplaats toebedeelt. De ontvanger zal vast en zeker stralen!

Laat een belangrijke persoon in je leven zien dat hij of zij het stralend middelpunt is van jouw universum. Met deze stertrofee met persoonlijke gravure geef je een tastbaar compliment cadeau. Vanwege de mooie vormgeving zal deze prijs het pronkstuk zijn van elke prijzenkast, boekenplank en elk bureau. Wanneer de ontvanger een keer een mindere dag heeft, kan hij of zij altijd een blik werpen op deze liefdevolle blijk van waardering als steuntje in de rug. Natuurlijk is deze trofee ook uitermate geschikt als prijs in verschillende wedstrijden en talentenjachten.

Productdetails

  • Hoogte: 14,5 cm
  • Materiaal: metaal/marmer
  • Gravureplaat: 5,5 x 3 cm, geschikt voor twee keer twintig tekens
  • Let op: geen speciale tekens mogelijk bij gravure

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-10-22T12:39:46+00:00