Contact

Designklok met frame uit walnotenhout

€ 46,90
Incl. btw
-15,00 %
- +

Levertijd 3-5 dagen

De tijd van de koekoeksklok ligt al jaren achter ons. Nu willen we in oogopslag kunnen zien hoe laat het is op een functioneel en stijlvol uurwerk. Deze designklok is beide: hij kan zowel rechtgezet als opgehangen worden en dankzij het strakke ontwerp zie je onmiddelijk welk uur de klok slaat. Kortom: een goede aanwinst voor op het bureau of in de woonkamer.

Productbeschrijving

Dit elegante uurwerk maakt je werk- of woonruimte compleet zonder de aandacht voor zich op te eisen. Het sobere en smaakvolle ontwerp hoort thuis in het strakke interieur van een goed georganiseerd huishouden of kantoor. Ingeponst in de wijzerplaat lijken de zwarte cijfers en minuutstreepjes te weerkaatsten tegen de matzwarte achtergrond. Het frame uit walnotenhout maakt het geheel af en geeft de klok een extra fraai cachet.

Bij een verhuizing kan de klok gewoon mee. Hangend aan de muur of staand op een bureau: op elke plek komt hij volledig tot zijn recht. De walnotenhouten staander is inbegrepen. Zonder twijfel vind je voor dit uurwerk wel een mooi plaatsje. Als cadeau bij een housewarming, ter felicitatie bij een promotie of als elegante attentie: met deze klok zit je altijd gebeiteld.

Productdetails

  • Kan zowel opgehangen of rechtgezet worden (staander uit walnotenhouten inbegrepen)
  • Geponste wijzerplaat
  • Materiaal: hout, metaal
  • Afmetingen: Ø 25,4 × 5 cm (+ 2,5 cm met staander)

Productbeoordelingen

Schrijf een review

Dit product heeft nog geen reviews. Schrijf jij de eerste?

2019-10-23T13:06:23+00:00