Contact

Taartschep set met kristal steentjes en gravure

€ 59,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

De verzilverde taartschep en het taartmes vormen een elegant duo en fascineren door het zachtjes ratelen van de kleine kristal steentjes. Dit personaliseerbare cadeau is perfect te gebruiken als huwelijkscadeau met de trouwdatum op de taartschep en beiden namen op het taartmes.

€ 59,90

Other customers bought

Productbeschrijving

Deze elegante set met een verzilverde taartschep en een eveneens verzilverd taartmes haal je uit de kast voor bijzondere gelegenheden, want het zijn ook zeer speciale accessoires. Als cadeau op een trouwdag heb je hiermee iets origineels in handen, omdat je zowel de beide namen als de trouwdatum kunt laten graveren.

De 16 tekens die je per accessoire ter beschikking hebt kunnen natuurlijk ook op een andere manier worden ingevuld. Bij een verjaardag ligt het voor de hand de geboortedatum te vermelden en op het andere voorwerp laat je bijvoorbeeld de naam van de gelukkige ontvanger graveren. Met de nodige creativiteit kun je de taartschep en het taartmes van diverse teksten voorzien.

De persoonlijke taartschep set is een bijzonder waardevol cadeau. Beide voorwerpen zijn verzilverd en bevatten aan het uiteinde twee kleine hartjes die zijn gevuld met fonkelende kristal steentjes. Er is dus liefde in het spel en dat maakt deze set zo bijzonder goed geschikt voor een pas verliefd stelletje of een echtpaar dat al vele jaren bij elkaar is. Als liefde door de maag gaat, dat heb je hier het elegante taartmes voorhanden om liefdevol een stukje heerlijke taart af te snijden!

Productdetails

  • Taartschep en taartmes in een set
  • Beide verzilverd en met kristal steentjes in de greep
  • Taartschep: 28,5 x 4,5 cm, te graveren met datum
  • Taartmes:33,5 x 2 cm, te graveren met 2 namen (geen speciale tekens)

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-23T14:21:21+00:00