Contact

"The working dead" - lichtgevende toetsenbord stickers

€ 8,90
Incl. btw
- +
Het wordt griezelig op kantoor! Weg met de standaard toetsenborden, want het is tijd voor innovatie! Met deze lichtgevende stickers wordt ieder gewoon toetsenbord omgetoverd tot een griezelige blikvanger. Een leuke verrassing voor collega's op Halloween! De kantooromgeving was nog nooit zo spannend.
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Eigenlijk zien alle toetsenborden er altijd hetzelfde uit: sobere letters, cijfers en tekens. En kleurrijk zijn ze meestal ook niet. Dus het is tijd voor wat verandering! Om het werken achter de computer wat spannender te maken, hebben wij een uniek idee: lichtgevende stickers voor het toetsenbord. Omdat ze wat griezelig zijn, is de naam „The Working Dead“ erg toepasselijk. Deze plak je in een handomdraai op je eigen toetsenbord. En deze stickers zijn ook nog eens een heel grappig cadeau voor die ene hardwerkende collega, die ook 's avonds laat in het donker nog hard door werkt. Hiermee kan je zijn werkplaats, vooral tijdens Halloween, iets spannender en griezeliger maken.

Natuurlijk kunnen deze stickers niet alleen op een toetsenbord geplakt worden. Misschien heeft een vriend pas nog verteld over zijn uitgebreide collectie van horrorfilms? Dan kan je dit als kleinigheidje meebrengen bij jullie volgende enge filmavond. Dit is in ieder geval een leuke verrassing voor alle fans van Halloween, zombies en andere huiveringwekkende aangelegenheden. En dat is nog niet alles: zodra het licht uitgaat, lichten deze stickers op in het donker. Door het glow-in-the-dark-effect kan je deze spannende details zelfs nog in het donker zien. 's Avonds laat werken achter de computer wordt met dit special effect ineens veel leuker. Een bijna huiveringwekkend leuk cadeau-idee!

Productdetails

  • Toetsenbord-stickers met zombie-look
  • Stickers geven licht in het donker (glow-in-the-dark-effect)
  • Geschikt voor alle gangbare toetsenborden

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-23T20:43:41+00:00