Contact

Vilten sleutelhanger "Hart" met naam

€ 9,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +
Als je vriend of vriendin de sleutel is voor jullie relatie, maak dat dan duidelijk met deze fraaie, rode sleutelhanger van vilt. Op de voor- en achterkant van het hartje kan een naam worden gedrukt die jullie vriendschap op een leuke manier symboliseert!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Het zijn de kleine dingen die het hem doen. Dat geldt in ieder geval voor deze fraaie sleutelhanger "hart", gemaakt van vilt. De metalen ring aan het metalen oogje is niet alleen praktisch om de sleutels aan te bevestigen, de kleur van het metaal contrasteert ook cool met de rode kleur van het vilt. Door de vorm van de sleutelhanger hoef je niet lang te zoeken en heb je de sleutels altijd snel te pakken. Bovendien herken je meteen het bijzonder zachte materiaal van de sleutelhanger.

De stof is 3 mm dik. Dit materiaal is bewust gekozen, want het zorgt voor de nodige romantische uitstraling. De meeste sleutelhangers zijn immers van plastic of metaal. Als vervolgens met maximaal 12 tekens aan iedere zijde een naam is gegraveerd, dan is de sleutelhanger veranderd in een origineel teken om jullie relatie relatie vast te leggen.

Valentijnsdag is natuurlijk de perfecte dag om deze romantische sleutelhanger cadeau te doen. Ook op de verjaardag van je vriend of vriendin is het leuk om dit accessoire als extra cadeautje te geven. Ben je een echte romanticus, dan verras je hem of haar spontaan na een leuk avondje uit op dit kleine, maar o zo fijne cadeau.

Productdetails

Vilt sleutelhanger "hart" met opdruk

  • Aan beide zijden personaliseerbaar (a.u.b. geen speciale tekens gebruiken!)
  • Inclusief sleutelring
  • Materiaal: vilt, metaal
  • Afmeting: 6 x6 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-01-24T11:19:53+00:00