Contact

Watjeshouder "Konijntje"

€ 15,90
Incl. btw
- +
Een grappig klein konijntje dat je lief aan kijkt vanaf je dressoir. Een leuk klein konijntje dat ook hartstikke leuk staat in elke badkamer. Wie zou verwachten dat het konijntje nog meer te verbergen heeft? Als je naar zijn staartje kijkt kom je er achter dat het watjes zijn. Een lief konijntje en ook nog eens heel erg handig! Super cadeautje!
Dit product is uitverkocht maar zal binnenkort weer leverbaar zijn.

Other customers bought

Productbeschrijving

Een lief konijntje, daar kun je iedereen blij mee maken. Een lief wit beestje dat je aankijkt met zijn grote onschuldige oogjes. Het maakt niet uit of je je make-up al op hebt of niet, dit konijntje wacht geduldig af tot je er weer helemaal leuk uit ziet. En wanneer je hem even nodig hebt, omdat je een klein beetje uitgeschoten bent bijvoorbeeld, dan is dit konijntje heel gewillig. Trek zachtjes aan zijn staartje en de watjes komen tevoorschijn! Een geweldige accessoire voor op elke make-up tafel en voor in elke badkamer. Ook heel leuk op de kinderkamer of babykamer.

Eigenlijk is dit konijntje sowieso erg leuk, een lief diertje dat iedereen direct in zijn hart zal sluiten. Zelfs als er geen watjes uit zijn staart zouden komen, maar dat is wel een heel leuke bijkomstigheid! Een leuk cadeautje voor tijdens de feestdagen en ook geweldig voor een verjaardag of een speciale dag zoals Valentijnsdag. Hoe oud je vriendin of vrouw ook is, iedereen zal zich direct over dit leuke beestje willen ontfermen! Een cadeau dat past in elk interieur en iedereen vertederd zal laten kijken. Want wie houdt er niet van dit lieve beestje! Dat ook nog handig is!

Productdetails

  • Vulbaar met watjes
  • Materiaal: keramiek
  • Afmetingen: 13 x 15 cm

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-23T17:46:52+00:00