Contact

Zelfwaterende bloempotten

€ 34,90
Incl. btw
DHL Express mogelijk
- +

Levertijd 3-5 dagen

Super praktisch; deze zelf waterende bloempotten zorgen er voor dat jouw bloemen of planten nooit meer uit zullen drogen. Hou je planten mooi groen en levend met precies de juiste hoeveelheid water zonder er naar om te hoeven kijken.

Other customers bought

Productbeschrijving

Een van de lastigste dingen waar je tegen aan loopt wanneer je op vakantie gaat is iemand vinden om voor de bloemen en planten in huis te zorgen. En als je al iemand hebt gevonden dan is er altijd een bloem of plant die net over het hoofd gezien wordt. Vanaf nu heb je dit probleem niet meer met deze zelfwaterende bloempot. De naam zegt het al; een bloempot die zelf de water afgifte reguleert en er voor zorgt dat je planten niet meer uitdrogen. De zelf waterende plantenbakken set gemaakt van kunststof zijn ook nog eens mooi vormgegeven waardoor ze in elke inrichting zullen passen.

De set zelfwaterende bloempotten bestaat uit 2 kunststoffen bloempotten welke makkelijk aan de muur vast gemaakt kunnen worden door middel van de bijgeleverde plak trips. Vervolgens werkt deze set volledig zonder batterijen! De onderste helft van de bloempot bestaat uit een watertank welke vanwege het ingenieuze design het water reguleert en de planten perfect gezond houden. Mits je het water af en toe even bij vult natuurlijk.

Nooit meer dode en lelijke planten die het einde van je vakantie aanduiden. Met deze set bespaar je bakken met geld in de aanschaf van nieuwe planten. Dit is een geweldige uitvinding die in elk huis goed van pas zou komen en waar vrienden en familie je eeuwig dankbaar voor zullen blijven wanneer je deze zelfwaterende plantenbakken cadeau geeft.

Productdetails

  • 2 stuks per set
  • Formaat (beide): 16,8x14x12,5 cm
  • Onderste helft lost te halen als waterreservoir
  • Eenvoudig te installeren en te verwijderen met plakstrips (inbegrepen)
  • Enkel voor binnenshuis gebruik

Productbeoordelingen

Schrijf een review
2020-11-23T18:47:51+00:00